Landpisserne

Hvem er vi?

Hvordan gør vi?

Fritidsjob

Priser

Bestil

Kontakt

 

- Vi gøder dine marker billigt, hurtigt og effektivt!

  • Fritidsjob

    Vil du gerne have ekstra penge? Bliv en del af Landpisserne, og hjælp med at gøde marker rundt om i det danske land. Du tjener ikke direkte penge på at være en del af Landpisser teamet, men du sparer penge! Hvordan nu det?

    Jo - hver landmand, der får gødet sin mark af landpisserne, skal stille en kasse øl pr. person til rådighed. Denne kasse skal naturligvis drikkes på landmandens mark, hvorefter denne skal gødes. Du har på den måde opnået ca. 30 genstande. Det betyder at du ca. 1½ uge efter dette ikke bør drikke, derved sparer du penge på øl og lign. Du får samtidig en rigtig sjov dag, hvor du gøder landmandens mark på en ny, anderledes og ikke mindst naturlig måde.

    I øjeblikket skal man selv klare transporten til og fra markerne, der arbejdes dog på en Landpisser bus, hvor vi kan hente og bringe alle der deltager. Ønsker du at blive en del at Landpisserne, så send en mail til landpisserne@opia.dk - i emne linien skriver du: ang. fritidsjob. Har du yderligere spørgsmål, kan du ligeledes kontakte os på landpisserne@opia.dk - i emne linien skriver du: ang. spørgsmål til fritidsjob.

    Vi glæder os til at høre fra dig!


chart.dk